gediplomeerd hoefsmid

 

Onderhoud van uw paardendekens
Door uw paardendekens goed te onderhouden verlengt u de levensduur. Paardendekens kunnen namelijk jaren meegaan, mits ze regelmatig en professioneel gereinigd worden. Bij het frequenter wassen van dekens en dekjes voorkomt u tevens de ontwikkeling van huidschimmels.

Bij ons kunt u uw deken professioneel laten wassen. Wij maken alleen gebruik van lauw water en milde wasmiddelen die door de fabrikant van de paardendeken is voorgeschreven. Hierdoor verandert de pasvorm niet en blijft de deken goed waterdicht. Daarnaast zijn de meeste dekens tegenwoordig ademend en na een wasbeurt is de stof weer optimaal.

Waterdichte dekens die niet meer waterdicht zijn kunnen wij met het daarvoor bestemde middel opnieuw waterdicht maken.

Uw voordelen:

- Gratis haal- en brengservice al vanaf 15 dekens
- Korting bij grote aantallen!*
- Professionele reiniging
- Garantiebehoud op Bucas dekens
- Speciale droogrekken in de buitenlucht
- Waterdicht maken en reparaties mogelijk

* Bij 10 dekens of meer, betaal je slechts €10,- per deken i.p.v. €12,50! Heb je 5 dekjes of meer, dan betaal je slechts €2,- i.p.v. €2,50 per dekje. Verzamel dus alles samen met je stalgenoten om van deze korting gebruik te kunnen maken!

 

Garantiebehoud op Bucas dekens
Als u zich zorgen maakt of u de garantie op uw dure paardendekens wel behoudt als u de paardendekens bij ons laat wassen, dan is dat niet meer nodig. Wij maken gebruik van middelen van Bucas om zo te garanderen dat uw dekens zo lang mogelijk mooi en voorzien van garantie blijven. U kunt er dus voor kiezen om uw Bucas paardendeken te laten behandelen met Bucas wash, dan is uw paardendeken weer optimaal beschermd. Tevens geschikt voor dekens met voering of vulling.

Reparaties
Reparatie van uw paardendeken is ook mogelijk. Scheuren, singels en gespen repareren of vervangen wij zo nodig. Kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade maar liggen gemiddeld tussen de €5,- en €20,-. Wanneer de kosten niet in verhouding staan tot de waarde van de paardendeken of de reparatie boven de €20,- komt zullen wij eerst contact met u opnemen.

Prijzen en kortingen

Dekens € 12,50 per stuk vanaf 10 stuks  € 10,00 per stuk
Shetlanddekens 50% korting op bovenstaande prijzen    
Zweet, vliegen en uitrijdekens € 10,00 per stuk    
Sjabrakken € 2,50 per stuk vanaf 5 stuks € 2,00 per stuk
Waterdicht maken + € 2,50 per stuk    
Wol was + € 2,50 per stuk    
Overige zaken In overleg    
Reparatie In overleg    


Contact
Neem contact met ons via het contactformulier onderaan deze pagina. Vervolgens maken wij  een afspraak om de dekens op te halen of dat u de dekens komt brengen en noteren uw wensen. Nadat de dekens binnen zijn, zullen wij de paardendekens voorzien van een waslabel met uw naam. Dit waslabel blijft het gehele wasproces aan uw deken bevestigd zodat vermissing of verwisseling hiermee wordt voorkomen.

Wij streven ernaar om de paardendekens binnen 14 dagen te wassen en nemen weer contact met u op als het wasgoed klaar is. Bij het ophalen of afleveren betaalt u. Op deze manier staat uw paard er weer warm en droog bij!

 

 Extra informatie    
Soorten dekens
Bucas of Horseware
Waterdichte dekensContact formulier Paardendeken wasserij

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com